Προφίλ

ΒΕΛΕΜΗΣ Α.Β.Ε.Ε
ΒΕΛΕΜΗΣ Α.Β.Ε.Ε
ΒΕΛΕΜΗΣ Α.Β.Ε.Ε
ΒΕΛΕΜΗΣ Α.Β.Ε.Ε

Το 1968 δημιουργείται η οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία `ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΒΕΛΕΜΗΣ` που τροφοδοτεί τα καταστήματα του νομού Θεσσαλονίκης με προϊόντα γενικής ζαχαροπλαστικής.

Το 1989 η επιχείρηση εξειδικεύεται στην παραγωγή σφολιατοειδών προϊόντων, των οποίων η διακίνηση γίνεται μέσω εμπορικών αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Οι άριστες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με την αγάπη για τη δουλειά μας κάνουν τα σφολιατίνια ‘γυαλάκια’ και ‘φιογκάκια’ να καθιερωθούν μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό και σύντομα να γίνουν κορυφαία στο είδος τους.

Το 1999, συνεχίζοντας η επιχείρηση την ανοδική της πορεία, μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. όπου η οικοδόμηση και ο εξοπλισμός γίνεται σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που αναφέρονται στη βιομηχανία τροφίμων.

Από το 2001 η εταιρεία συμμετέχει στις εκθέσεις ΑΡΤΟΖΥΜΑ και ΑΡΤΟΖΑ με εντυπωσιακή παρουσία, αποσπώντας πολλές φορές και τιμητική διάκριση.

Παράλληλα με τα σφολιατίνια που σήμερα κατέχουν την πρώτη θέση πανελλαδικά, η υγιής και μακρόχρονη συνεργασία με τους πελάτες μας αποτέλεσε κίνητρο για νέα πρωτότυπα προϊόντα που σύντομα κι αυτά με τη σειρά τους γνώρισαν την επιτυχία στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σήμερα ο κατάλογος των προϊόντων μας περιλαμβάνει εκτός από τα Σφολιατίνια, Κουλουράκια και Μπισκότα σε διάφορες γεύσεις και επικαλύψεις, Petits Fours σε ποικιλία από μαρμελάδες και πραλίνες όπως και Γεμιστά προϊόντα από βούτυρο γάλακτος. Επίσης Κριτσινόσπορα κλασσικά και σοκολάτας, Crissnacks σε μεσογειακές γεύσεις χειροποίητα στο μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους, καθώς και Εορταστικά όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες.


Η εταιρεία ΒΕΛΕΜΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και τα μέλη της, ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν εδώ και 45 χρόνια, με μοναδική υπόσχεση την αξιοπιστία και πρωτοτυπία των προϊόντων μας.